miércoles, 14 de mayo de 2008

Casal a l´Acàcies

Sóc la Laura, la mare de l'Àlex Cortés Serrano de P3A.

Us escric en referència al Casal d'Estiu proposat per l'escola i que es fa aquest any al Acàcies. Suposo que per tots és una necessitat donades les vacances que tenen els nens i les que tenim els pares.
Donat que aquest any es fa fora de la pròpia escola dels nens, crec que és molt important que no perdin les referències que tenen en quant a companys i educadors.
A la reunió informativa de dimarts va sorgir la idea de comunicar-nos entre els pares per compartir quins dels nostres fills hi aniran (o probablement aniran) al casal de l'Acàcies i en quines dates, o compartir altres alternatives a nivell de casal que potser no tothom té contemplades per tal de fer, en la mesura del possible, que els nens trobin referents de companys en els moments/llocs escollits.

Per tal de començar la comunicació dir-vos que l'Àlex hi anirà al Casal de l'Acàcies durant el Juliol (no així al Juny ni al Setembre).

Per aquells que considereu important aquesta informació com a element més de cara a planificar les diferents alternatives que hi puguin haver, us animo a contestar. Per aquells que no hi esteu interessats us demano disculpeu el mail si us genera algun destorb.

Una salutació,

Laura

1 comentario:

Marta dijo...

El Bruno segurament hi anirà la darrera setmana de juny i la primera de juliol. Horari de matí.