miércoles, 28 de mayo de 2008

Es casa la Rebeca (Garbuix)

La Rebeca es casa.

Per nosaltres i, especialment per la Clara i la Mariona, la Rebeca no és una monitora qualsevol. La Rebeca és la monitora que els feia dormir a P-3, la primera que va patir d’insomni a les colònies perquè els nostres nens no van dormir en tota la nit J ... La Rebeca és la que ha estat amb ells des de sempre, és a la que van a buscar quan tenen alegries i quan tenen conflictes, la Rebeca és la Rebeca! J

Ella no vol res, i és molt discreta i quan li vaig demanar permís per comunicar-vos que es casava, em va dir “no et passis, eh!”, però penso que fer-li arribar un detall no costa res.

(Anna, paísos del món)

El regal que s´ha pensat és el següent:

S'ha pensat en fer-li un regal , la idea es amb una cartulina retallada amb alguna forma divertida (lluna, estel, flor...) posar-hi una foto carnet de cada nen , fer un petit dibuix o alguna frase de felicitació i posar el nom del nen, s'haurà de plastificar, ha de ser en un format petit (menys de mig foli), i portar-ho a l'Angel , Papereria La mar de papers (davant de l'escola), es farà un recopilatori per classes i se li entregarà directament a ella.


--------------------------------------------------------------------------------

Us volem demanar als pares si podeu portar una foto carnet del vostre fill i donar-ho a les delegades de la vostra classe el proper divendres 6 de juny, coincidint que hi ha festa d'aniversari de 8 nen/es de P3 (aquesta setmana se us farà arribar la invitació). Si no teniu pensat venir a la festa, podeu donar-ho a les delegades en qualsevol altre moment entre demà i el divendres 6.

Les delegades prepararem un muntatge de les fotos per donar-ho a la Rebeca.

No hay comentarios: